Hjemme igjen fra ferie

Yo! Da var jeg endelig hjemme igjen etter ei uke med sol og chilling på canariøyene, Gran Canaria for å spesifisere det hele litt til. Det morsomste var at jeg ikke visste noe om denne sydenturen før det var to timer til flyet skulle gå. Kjæresten og hele familien hadde holdt det hemmelig i ei hel uke. Crazyshiiittt! Jeg har lengtet lenge etter sol og varme, så jeg fikk endelig det jeg ville.

 

Å ikke ha kjæresten der sammen med meg var det tyngste.. Jeg savnet ham så inderlig, så det var utrolig deilig å ha ham over natten den sammen dagen som jeg kom hjem. Dere skal få se bilder fra ferien, men det er mange, så de blir fordelt utover flere innlegg. Anyway, var derfor jeg ikke fikk blogget på fredag.

 


Ligna på Hawaii jo <3 <3 <3

 


Grillingzz på anfi, stranda jeg ble filmstjerne på som 4-åring ;-))))Så var det jo disse bil-vann-trøbåtene som kostet enormt med krefter. Var gutta som fikk ta seg av jobben, mens jeg og mamma lå baki og stekte oss i sola.


.. men så klarte jeg ikke å dy meg med å se på fiskene som var i vannet. Fasinerende vet dere. Trengte forresten også litt farge på ryggen, så det var jo en baktanke med det hele. Sittemerker på rompa jo, sexeeeh!!


De som fikk seg en våt ride på bananen, hylte som f***.

TTYL
5 kommentarer

Så herlig ut, jeg skal nedover i januar :)

Nathalie Dahl Naalsund

27.des.2010 kl.22:15

så utrolig godt, lengter etter syden jeg og! ;o

FRIDA

27.des.2010 kl.22:16

åå, du var heldig!

Bengin ~ Mote&Glede

27.des.2010 kl.22:30

Charlotte: Du får ha god tur da! ;)

Bengin ~ Mote&Glede

27.des.2010 kl.22:31

Nathalie Dahl Naalsund: Ja, det var kjempe deilig med litt sol!

Skriv en ny kommentar

hits