Super sweet 16

Heisann! Tusen takk for alle bursdagshilsener både på blogg og fb. Jeg fikk den perfekte bursdagsfeiringen på hytta sammen med noen av mine beste venner. Vi var i Pasvik, og været der var jo virkelig noe å skryte av. Solen har skint hele helgen, så derfor har vi utnyttet sjansen til å sole oss. Det har vært så utrolig koselig! Badstu tok vi begge kveldene, og det var til og med noen som bada i elva. Brrr. Det gjorde ikke jeg!

 

Når vi satt inne i grillhuset, så sang de til og med bursdagssang til meg. Det er jo bare supersøtt. Man kan seriøst ikke få bedre venner enn de jeg har! Nå får dere resten av helgen i bilder.


Guttene var i full gang med poker når jeg var stått opp. Jeg skjønner ikke noe av det, så jeg får få Håvard til å lære meg det. Aner ikke hvor lenge de satt og spilte.


Dan Remi har pokerfjes! Ya know, he's Mr. Pokahface. Bestevenn ♥


Haha, det er så utrolig mange bilder jeg holdt på å le meg ihjel av. Hva var det du sa igjen her (Håvard)? At du var lege eller noe, og at Dan Remi og Martin var pasienter?


Og her har dere de beste guttene. Håvard og Bjørn. Kjæreste til venstre, og bestevenn til høyre ♥


Nesten alle guttene knøt hånddukene sine rundt halsen og lekte supermann. Jeg kødder ikke. De rakte fram den ene armen og løp rundt og ropte "supermaaaaann". Dan Remi lekte noe annet som dere ser. Pasient, terrorist, eller pasient OG terrorist?
 

Og igjen, så er det Dan Remi som er oppfinnsom. Jeg var vel den første som brøt ut i en hulkende latter fra den andre siden av bålet når jeg så han sitte med en marsmallow i crocsen. Genialt sier jeg bare, genialt. 

Så var vi kommet til bildene som Håvard var LITT uheldige med. *Jeg sa til deg at det er farlig å være kjæreste med en blogger*.

Hva var det egentlig du holdt på med her?


og her?


og her?


Og dette vet jeg jo. A kiss from an angel ♥ LOvE yoU ♥4 kommentarer

Veralind

12.sep.2010 kl.14:41

Fine bilder :)

kjæresten ;*

12.sep.2010 kl.15:04

Fine Bilder! ;-*

Takk får en minnerik helg,gald i dæ jenta mi! <3333

<3 Maj Kristin Sildelid

12.sep.2010 kl.15:25

fine bilder:)

Danny

12.sep.2010 kl.19:02

Nice:D

Skriv en ny kommentar

hits