Hvorfor vente på bussen ?

Hvorfor skal man egentlig gidde å ta buss når man kan bli kjørt både hit og dit av noen man kjenner (med bil da selvfølgelig)? Joda, jeg har stusset litt på dette og funnet !DEN! supre konklusjonen? vel.. FORDI DE KOMMER KJØRENDE ETTER AT BUSSEN HAR GÅTT!!! Man trenger ikke noe superhead for å skjønne at å ta bussen er mye lettere enn å lage avtaler og forpliktelser til en annen person.

Moren min jobber som helse- og sosialfaglærer på første videregående, så jeg ser mye til henne i lunsjen og når vi stresser rundt i gangene. For ikke å nevne at det faktisk er hun som gjør lommeboka mi så god og rund.
 
Mamma fikser vet dere, hehe. Jeg skal innrømme at det er godt å ha noen i familien som jobber på skolen. Man får jo ekstra goder å utnytte. I går var hun forresten og snakket med kantinedama om glutenfri mat til meg, og som alltid, så ordnet dette seg. Kantinedama spurte til og med om hva jeg ville ha. (Hva som helst) Jeg ville bare ha noe enkelt som bagetter, så de dagene jeg vil ha det, så kommer jeg bare innom på morgenen og sier at de skal tine en bagett ferdig til lunsjtid. I'm Special!

4 kommentarer

Fot it

26.aug.2010 kl.22:21

bra ordning :-) liker egentlig å ta busse :-D

Marita

27.aug.2010 kl.08:00

Ja, ho mor er god å ha:) Må si åssen det gikk på testen i dag da! Ha en fortreffelig dag, vennen:)

Therese berntsen

27.aug.2010 kl.08:14

Mora di er kontaktlæreren min ^^

ho e jo kjempegreii :)

Bengin ~ Mote&Glede

27.aug.2010 kl.12:14

Therese berntsen: hehe, det e jo bra :D

Skriv en ny kommentar

hits