Barnemishandling, Baby P

Hver dag så er det mellom 30. og 40.000 barn som vet hva de kommer til når de våkner om morgenen. De vet at så straks de står opp, er det blåmerker, sår og alvorlige skader som venter dem. Barn tør ikke si ifra, fordi de er redde. Noen barn er i mange tilfeller redd for å ikke vite hva de kommer til dersom de sier ifra, og da snakker jeg om barnevernet som blir innblandet. Det er 6-7 barn som dør hvert år pga. barnemishandling, og det er et alvorlig høyt tall. Jeg leste nylig på 2 forskjellige blogger om en liten gutt som ble kalt Baby P, som ble mishandlet av foreldrene sine og til slutt døde på grunn av alle de alvorlige skadene han pådro seg.

Her er videoen, den er aldeles hjerteskjærende og trist. Tenk at noen kan gjøre noe slikt. Om du vil sove i natt, så bør du ikke se den. Nå tenker jeg konstant på dette i all frustrasjon. Første gang jeg så denne klarte jeg ikke å holde tårene tilbake!  Helt forferdelig, finner ikke ord! Jeg kan virkelig ikke fatte og begripe hvordan noen kan hate en så herlig gutt som dette, så mye! Han ble jo bare 17 måneder for guds skyld!

12 kommentarer

Mesj - Sminke og moteblogg

23.aug.2010 kl.21:49

Huff! :'( Så dumt av de som holder på sånn! :'O
har skrevet om det på min blogg for noen måneder siden. utrolig trist ..

Lene

23.aug.2010 kl.22:00

det står at 6-7 dør av barnesmisshandling hvert år, håper for guds skyld at det er skrivefeil xD fordi tallet ligger langt over det.

SiljeMarieSand

23.aug.2010 kl.22:07

Det står at det er 6-7 som DØR av barnemishandling..
Det er helt sinnsykt at NOEN kan gjøre no sånt, det er helt SYKT.. huff.. :'(

Kaisa Iversen

23.aug.2010 kl.22:15

Baby Brianna e et verre tilfelle vil æ si, selvom alt som har med barnemisshandling å gjøre e helt uforståelig.

http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE - link til saken om Baby Brianna, om du klarer å se.

Lene Ådnebergli

23.aug.2010 kl.22:29

Er en stund siden jeg hørte om denne historien første gang. Er også mange lignende historier rundt om kring, som Baby Brianna som blir nevnt overnfor her. Det er forferdelig, rett og slett tragisk. At noen kan gjøre sånn mot et lite forsvarsløst barn er skummelt. Ja, skummelt faktisk! Hvor mange syke folk der ute som virkelig trenger hjelp, men som lar alt gå utover barna sine.

Tenker på tantebarnet mitt når jeg leser sånne historier. Jeg absolutt forguder lille gutten, og tanken på at noe sånt skulle skjedd med han er kvalmende. Mest frustrerende er det egentlig og tenke på at jeg ikke kan redde disse små skapningene, som blir sviktet av dem som skulle ha elsket dem mest. Det gjør vondt i hele kroppen min.. Av sinne og sorg!

Måtte alle disse små englene hvile i fred.

Sunniva

23.aug.2010 kl.22:36

Det er så utrolig triiist! At foreldrene kan gjøre noe sånt, det er jo for svarte barnet deres. Hvis de ikke vil ha det, så si ifra istedet for å slå å mishandle det. Jeg kjenner tårene kommer i øynene nå, for det e er dumt. Det gjør meg vondt. De stakkars barna har rett å slett ikke foreldre. Skulle jeg sagt alt jeg føler hadde det blitt myye å lese. Det er faen meg helt forferdelig!!

Bengin ~ Mote&Glede

23.aug.2010 kl.23:06

SiljeMarieSand: Ja og det er riktig. Det er ikke feil :)

Bengin ~ Mote&Glede

23.aug.2010 kl.23:08

Lene: Hei du! *Jeg håper for guds skyld at du har sjekket på internett før du skrev denne kommentaren!* Annenhver til hver tredje måned er det et barn i verden som dør av barnemishandling, så det er rundt 6-7 barn som DØR hvert år. Så tallet er nok ikke langt over det!:) Du kan lese mer om det her om du ikke tror meg:

http://www.mintankesmie.no/barnevern_omsorgssvikt_barnemishandling_og_barnedrap.php (kopier link og gå inn på)

Husk at det jeg har skrevet har jeg sjekket opp mot på internett.

Bengin ~ Mote&Glede

23.aug.2010 kl.23:28

Kaisa Iversen: Æ så den også i dag, og det va helt forferdelig! E så trist :'(

JB-Fan <3

24.aug.2010 kl.01:46

åååå, du må ikkje skrive ''om du tør å se'' eg gjikk ut av bloggen din og gjikk rett innpå igjen fordi eg bare måtte se !!

og klokka er 1 om natta nå og får ikkje sove -.-

Veldig trist :'(

Bengin ~ Mote&Glede

24.aug.2010 kl.06:04

JB: Det var ikke det jeg skrev :) Og det var på ingen måte for å lokke noen.

Skriv en ny kommentar

hits