Remember this? Don't be scared

Hei dere! Kjapp oppdatering på formen etter ett år. Det blir lite tekst i og med at jeg må fortsette med treningen siden jeg ble litt hengende etter timeplanen i dag. Hadde kjæresten på besøk vet dere, koselig å se ham igjen.  

Skal fortelle dere noe senere, noe som gjør meg heeelt gira til å trene enda mer! Men dere som har fulgt med på bloggen min, vet at jeg trener styrke og går på boksing, så da trenger man muskler. For ett år siden så jeg slik ut: (vedder på at halvparten av dere husker dette bildet)Og ett år senere (idag), er formen slik: (alle dobbelbildene er de samme, bare forskjellig modus)
Jeg har fått større muskler og MER detaljer. Men ikke bli lurt av bildene, for in real life så er det ingen som kommer å se disse musklene når jeg har på meg bikini. Alle lurer på om det der er meg. Vel ja, det er det, men dere ser det ikke før jeg strammer, ever. ;)


And the last thing: Hei du som alltid er anonym og skriver på finnmarksdialekt. Jeg husker ikke eksakt hva det var du skrev, men det var noe som at du ikke trodde at jeg trente så mye siden man ikke kunne se noen ting. Alt ligger under klærne, og alle musklene mine er mye mer markerte etter at jeg har pumpa litt. Så du, jeg har muskler under mine søte og yndige klesplagg. Ut i fra bildene, så burde du SE at jeg trener så mye som jeg selv sier.Sorry for rotete innlegg, men det får gå for denne gangen. -Natti, Bengin

8 kommentarer

<3 Laura

09.aug.2010 kl.22:54

wow, du er flink ; >

kpt

09.aug.2010 kl.22:56

wow shit :| du er sick ;o

sykt fin mage du har da ^^

Maud

09.aug.2010 kl.23:02

wow! :)

Dina!

09.aug.2010 kl.23:07

Ooo..

larvelus

10.aug.2010 kl.00:05

ååh så artig å få en synlig framgang :D stå på :D

Bengin ~ Mote&Glede

10.aug.2010 kl.09:42

larvelus: jaa :D takk!

Marthe

10.aug.2010 kl.13:45

Hvorfor har du på deg lue? :)

Bengin ~ Mote&Glede

10.aug.2010 kl.18:43

Marthe: Fordi jeg hadde på meg lue på det bildet jeg tok for ett år siden. Haha teit, men men... Skulle få det til å se så likt ut som mulig.

Skriv en ny kommentar

hits