DEL 2

Solen har gått litt opp og ned, men når det først er oppe så steker den. Ah, jeg blir så utrolig glad når jeg ser skillet fra bikinien! Huff det er flaut å legge ut disse bildene, men det er vel det jeg er nødt til ettersom at dere kun ser redigerte bilder som jeg selv syntes er okei å legge ut. 
 

Jeg skal vise dere noen retusjerte bilder av madonna sammenliknet med det samme bildet, bare uretusjert! Wiiho, det er seriøst skummelt å se hvor forferdelig noen er uten redigering.


Dette bildet ble tatt under en photoshoot på havna i Kirkenes. Det er et lite parti med bare sand der, noe som er helt fantastisk! Som vanlig så klarer jeg å ødelegge et perfekt bilde med et stygt smil. Blir lei meg av å se på dette bildet. Blææææ.


Og her ble jeg aaalt for tjukk i hodet. En annen ting er jo at ikke alle har en særskilt pen profil. *hint hint!*


Øynene mine ble ødelagte av den idiotiske blitzen. Fikk jo rødrosa demoniske øyne, om det er noe som heter det. jaja, anyway; POOOOSE!


Og ennå en gang: Et fint bilde som ble ødelagt av et stygt smil. Jeg husker faktisk hvorfor jeg smilte på det bildet. Haha, hadde fått en sinnsykt bra melding av F the Rex. Men jeg må innrømme at jeg liker antrekket daaaa...


Jeg bare: Ehm, ikke le nå. IKKE LE NÅÅÅ! Tror dere jeg greide det? Nei. Jeg er for dårlig til å holde meg seriøs. Pena ved siden av meg klarer det stadig vekk hun.


Her var vi inside the museum. Haha, det skulle liksom se ut som om vi satt fast bak et gitter. Men nooooen klarte jo ikke å holde seg alvorlig og seriøs. Husk: DET DER ER EN EVIGHET SIDEN!
 

Og dere husker kanskje bilde av denne kjolen. Det var da ikke dette bildet jeg la ut, og dere ser vel hvorfor. Beklager språkbruken, men hvorfor i faen henger tunga ut av kjeften min?! Nei vent, det var feil: Hvorfor i faen henger den oppover. So random.

-Snakkes

3 kommentarer

DINA

08.aug.2010 kl.12:38

Hehe.. Fiine

Rebekah Louise, livet uten mamma

08.aug.2010 kl.12:47

Haha, morsomt :D

De var jo fine da, likte antrekket ditt på bilde nummer 4 :)

Skriv en ny kommentar

hits